18 Temmuz 2013 Perşembe

HELP HELP HELP

 


                               Blog alemini hala çözmeye çalışan ben sizden yardım bekler. Birincisi şu sayfanın sağı solu yada aşağıda çıkan kaç kişinin ziyaret ettiğini gösteren şey var ya işte ondan bende istiyorum :( ama nasıl yapılır hala çözemedim.  İkincisi de facebook ve instagram nasıl ekliycem.

                                Bana bi yardım bekliyorum sizden. 
                               


4 yorum:

  1. Merhaba :)

    Aramıza hoşgeldin!!! İlk başlarda bende çok zorlanıyordum fakat sonra blogger sayfamı karıştırarak zamanla çözdüm. Ayarlardan pek çok şeyi istediğin gibi yerleştirip önizleme ile deneyebilirsin. Yerleşim kısmında gadget ekleyip facebook veya twitterin beğendin bir logoyu ekleyip kendi sayfaların linkini verebilirsin. Başta biraz karışık gelebilir ama dediğim gibi önizleme yapa yapa deneyebilirsin! Kolay gelsin! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum :) çok teşekkür ederim anlatığınız şekilde deniycem inşallah yapabilirim görüşmek dileğiyle

      Sil
  2. canımm öncelikle hosgeldin aramıza diyeyim :) bunun en kolay yolu google da blogda facebook butonu ekle yaz orada bir sürü alternatif link çıkacaktır ve videolu falan anlatımları var bu şekilde çözebilirsin sorununu diğerlerinide yinde aynı şekilde çözebilirsin :) takıldığın bi yer olursa mail at yardımcı olmaya çalışırım :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum canım :)çok teşekkür ederim. takıldığım yer olursa kesin mail atarım. Buarada sayfanda düğün ve kına hazırlıkları yaptığını gördüm şimdiden tebrik ederim. Görüşmek üzere :)

      Sil